Beobank, een bank die luistert naar haar klanten

Beobank NV/SA is een Belgische bank waarvan de missie en de knowhow gericht zijn op het verbeteren van het dagelijkse leven van particulieren door hen te helpen bij de realisatie van hun persoonlijke projecten met flexibele en innovatieve bankoplossingen.


Beobank biedt gepersonaliseerde oplossingen aan met een sterke meerwaarde:

  • een competitief aanbod van spaar-, verzekerings- en beleggingsoplossingen
  • soepele en innovatieve betaaloplossingen op maat
  • een erkende knowhow op het vlak van consumentenkrediet

 

Om haar klanten optimaal te begeleiden, hecht Beobank belang aan eenvoudige diensten en producten waarvan klanten de werking begrijpen dankzij een vlot contact en duidelijke informatie. De rol van de adviseurs als geprivilegieerde aanspreekpunten in de kantoren en in het Beobank Service Center is van cruciaal belang. Zij bevorderen dat contact, verzekeren een permanente dialoog en bouwen een vertrouwensrelatie op met elke klant.

 

Als retailbank concentreert Beobank zich uitsluitend op diensten voor particuliere klanten. Beobank is geen zakenbank en de deposito’s die ze in bewaring heeft dienen dan ook om kredieten voor particulieren te financieren in de vorm van persoonlijke leningen en kredietkaarten.

De bedrijfswaarden van Beobank

Beobank wil een partner zijn die dicht bij haar klanten staat. Een open bank die luistert naar de behoeften van haar klanten en die steunt op de dynamiek van haar medewerkers, de soliditeit van de groep, de eenvoud en relevantie van haar oplossingen en het respect voor de waarden die de bank voorop stelt.

Enkele cijfers:

430.000 particuliere klanten
750 werknemers
192 verkooppunten
3 distributiekanalen:
  • kantoren
  • telefonisch en internet bankieren
  • bankautomaten

Zichtrekening

Een 100% gratis zichtrekening!

 

De Beobank Voordeel Plus rekening is helemaal gratis. Zonder voorwaarden. Dit gratis aanbod omvat een bankkaart voor de rekeninghouder en een tweede bankkaart voor de eventuele mederekeninghouder, een onbeperkt aantal verrichtingen in euro binnen Europa (de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA), een maandelijks rekeninguittreksel, toegang tot onze SelfBanking automaten, telefonisch bankieren en internetbankieren (excl. telefoonkosten en internetabonnement).

Lening op afbetaling

Een bank die altijd met de beste oplossing komt? Dat verandert alles!

 

Er is nog een bank die rotsvast in haar missie gelooft: uw plannen leven inblazen met kredietoplossingen op maat. En die bank heet Beobank.
Samen bekijken we wat voor u het beste is. Aan u om het bedrag te kiezen dat u wilt lenen, in functie van uw terugbetalingsmogelijkheden en natuurlijk op voorwaarde van aanvaarding van uw dossier.

Kredietkaarten

Kredietkaarten die een deel van uw aankopen terugbetalen of miles aanbieden? Dat verandert alles!

 

Beobank is de enige Belgische bank met kredietkaarten* die een deel van uw aankopen terugbetalen of miles aanbieden. U hoeft geen
zichtrekening te openen om te genieten van de kaart. Kies de kaart die u het beste past op www.beobank.be.

 

* Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en bij wederzijds akkoord.

 

Sparen

Een spaarformule aangepast aan uw profiel.


In alle veiligheid sparen voor uw eigen appeltje voor de dorst of om uw kinderen of kleinkinderen een duwtje in de rug te geven?
Wij hebben altijd de gepaste spaarformule in huis. En kiest u voor een gereglementeerde spaarrekening, dan geniet u van fiscale voordelen.

Beleggen

Een bank die de fondsen van anderen aanraadt? Dat verandert alles!

 

Waar uw geld beleggen, dat is de vraag. In tegenstelling tot de meeste andere banken die enkel hun eigen beleggingsfondsen promoten, stellen we u bij Beobank de meestbelovende beleggingsfondsen van andere financiële instellingen voor. Zo hebben we de handen vrij om u totaal onafhankelijk en objectief te adviseren, in functie van uw beleggersprofiel, uw doelstellingen en natuurlijk de economische situatie. Dat noemen wij open architectuur.
Wij herinneren er u aan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal.

 

Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito’s en worden niet gewaarborgd door Beobank NV|SA.

Beobank, een bank die luistert naar haar klanten